Nederlands

Onze teelt

 

Kwaliteit en sortiment

Door ons te specialiseren in twee hoofdproducten kunnen wij onze kennis volledig inzetten op deze productie. Het is het totaalproces dat zorgt voor kwalitatief hoogwaardige producten.
Het sortiment stellen wij mede samen met onze afnemer. Met hun advies spelen wij in op de vraag vanuit de markt. Hierdoor blijven wij ook alert op hetgeen de markt vraagt. Wij staan altijd open voor advies van onze klanten om  een optimaal resultaat te behalen. Ons sortiment bestaat veelal uit kwekersrechtelijk beschermde soorten. Dit houdt in dat wij ons uitgangsmateriaal of halen van onze moederplanten en ook zelf vermeerderen of van gespecialiseerde bedrijven betrekken. Dit garandeert soortechtheid en uitstekende kwaliteit waarmee wij ons onderscheiden in de markt.
Sinds enkele jaren hebben wij ons toegelegd op de teelt van Hydrangea voor de snij. Deze speciale soorten doen het uitstekend in boeketten etc. Ook hier geldt dat de soorten die wij telen bijzondere soorten zijn die onder licentie mogen worden gekweekt. Dit staat garant voor kwaliteit en soortechtheid.

 

Afzet en logistiek

De afzet van onze producten verloopt hoofdzakelijk langs de afzetlijnen zoals deze in Boskoop zijn opgezet. Door de gunstige ligging van ons bedrijf zijn wij uitstekend te bereiken voor de logistieke bedrijven. Het kost slechts enkele minuten om de grote uitvalswegen te bereiken. Door goede afspraken met transportbedrijven kunnen wij snel leveren op diverse tijdstippen. Flexibiliteit is hierbij ons sterke punt. Ons productenaanbod staat in monsterlagen bij de diverse marktplaatsen en via de landelijke databank VARB op het internet . Onze planten worden afgeleverd met een etiket met daarop informatie voor de consument.

 

Duurzaamheid en milieu

Net als elke goede boomkweker letten wij  met onze productie ook op het milieu en hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit geldt niet alleen bij de teelt van de producten, maar ook op bedrijfsniveau.  Dit komt tot uiting in de uitstraling van ons bedrijf,  in ons personeelsbeleid, onze logistieke afwikkeling,  certificeringen en toepassingen van o.a. gewasbescherming. Hier gaan wij uiterst kritisch mee om. Ons bedrijf is altijd open voor een bezoek.
 

 

 
 


Nieuws


27-01-2015Boskoopse Monsterbus
Lees meer...
27-01-2015Groen Direkt Boskoop Voorjaarsbeurs
Lees meer...